Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dereci’ye vefa yemeği

Afyonkarahisar Eğitime Destek Platformu

Afyonkarahisar Eğitime Destek Platformu üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ile veda yemeği programında bir araya geldi

 

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Eğitim Destek Platformu İl Sorumlu Yardımcısı Emin Karaosman, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan, İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Ali Zengin, İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Balı, IHH Temsilcisi Ahmet Ertürk, Ensar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yetkinakın, TÜGVA İl Başkanı Ramazan Sami Çınar, AKADDER Başkanı Mustafa Oruç, Ensar Vakfı Denetleme Kurulu Başkanı İbrahim Durgut, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Müftüsü Sinan Kazancı, İl Kültür Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü’nün katıldığı vefa programında; Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan konuşma yaptı. Arslan, “Allah için sevdiğimiz, İlimizin başarılı, çalışkan, samimi, hasbi ağabeyi; Eğitime Destek Platformu İl Sorumlumuz, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci Ağabeyimize, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinde muvaffakiyetler diliyoruz.”dedi.
DUYGUSAL VEDA
Eğitime Destek Platformu İl Sorumlusu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Bugün Afyonkarahisar Eğitime Destek Platformu Üyesi değerli büyüklerim ve kıymetli arkadaşlarım tarafından düzenlenen veda yemeğine katılmaktan onur duydum. Atandığım ilk günden beri beni hiç bir zaman yalnız bırakmayan can dostlarıma teşekkür ediyorum. Organizasyonu tertipleyen kıymetli abim Mustafa Arslan a ve programa katılan yol arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sizleri Allah için çok seviyorum.” ifadelerini kullandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti