Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dershaneciden “kapatma”ya destek – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Dershaneciden "kapatma"ya destek

Ülke genelinde dershanelerin kapatılıp kapatılmaması tartışılırken, Uğur Dershanesi’nden dikkat çekici bir açıklama geldi

Uğur Dershanesi Sandıklı ve Dinar Şubesi müdürleri Zekeriya Çavdar, Zafer Meriç ve Dershane kurucusu Suat Özkan bir açıklama yaptı. Açıklamada “Dershane olarak bizi tercih etmiş fakat yurt olarak onları tercih eden öğrencileri tehdit edip dışlayan zihniyetin bu konuda ne kadar objektif olduğu aşikardır. KPSS ve Polis Okulu sorularının sızdırılıp koz olarak kullanılması da bizi son derece rahatsız etmiş ve iktidarın ne kadar haklı olduğunu göstermiştir. Amacı sadece eğitim-öğretim olan kurumlarla farklı noktada eğitimi kullanan kurumları halkımız çok güzel ayırt etmektedir” denildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Çocuklarımız ve toplumumuz adına hayırlı olacaksa biz bu süreci istiyoruz ve destekliyoruz. Daha tasarı açıklanmadan fırtınalar koparılması amacın dışında olunduğunu gösteriyor. Sayın Başbakan ve Bakanımızın ‘Bu konu daha netleşmedi’ demesine rağmen hükümet aleyhine propaganda yapılması bizi rahatsız etmiştir. Dershaneler bir ihtiyaçtır ama eğitim öğretim adına ihtiyaçtır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti