Destici: Helali haramı gerçek ölçüyle belirlemeliyiz
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin Afyonkarahisar İl Başkanı Cemil Çoker'i kızının düğününde yalnız bırakmadı. 17 Eylül Cumartesi günü öğleden sonra Borsa Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün törenine katılan BBP Lideri Mustafa Destici, genç çifte mutluluklar dilerken, davetlilere bazı hatırlatmalarda bulundu.BBP İl Başkanı Cemil Çoker ve eşi Merve Çoker kızları Şeyma Çoker hayatını, [&hellip]
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin Afyonkarahisar İl Başkanı Cemil Çoker’i kızının düğününde yalnız bırakmadı. 17 Eylül Cumartesi günü öğleden sonra Borsa Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün törenine katılan BBP Lideri Mustafa Destici, genç çifte mutluluklar dilerken, davetlilere bazı hatırlatmalarda bulundu.
BBP İl Başkanı Cemil Çoker ve eşi Merve Çoker kızları Şeyma Çoker hayatını, Zehra-Celal Çelik çiftinin oğulları Ali Çelik ile birleştirdi. Çoker ve Çelik ailelerini mutlu günlerini aile fertleri, akrabaları, sevenleri başta olmak üzere çok sayıda davetli paylaştı. Genç çifte düğün hediyesi olarak Türk Bayrağına sarılı Kur’an-ı Kerim hediye eden Mustafa Destici, Merve-Ali Çelik çiftinin evliliklerinin her iki aileye hayırlı olmasını diledi. “Rabbim bu düğünü her iki aileye ve tüm dostlarına mübarek eylesin” diyen Destici; “Bazen katıldığım düğünlerde tabiri caizse ağızlar açık kalıyor. Acaba ben bir Müslüman’ın düğüne mi geldim, yoksa bir ecnebinin düğününe mi geldim diye soruyorum. Katılmak durumunda kaldığım bu tür düğünleri hayretler içinde izliyorum” dedi. Düğün davetlilerine de uyarıda bulunan Destici sözlerine şöyle devam etti: “Öncelikle inançlarımıza sahip çıkmalı, bunları yaşatmalıyız. Örfümüze, âdetimize ve kültürümüze sahip çıkarak bunları yaşatabiliriz. Helal haram noktasında gerçek anlamda bir ölçü belirleyip İslam’a ve Peygamber Efendimizin (SAV) sünnetine göre hayatımızı idame etmeliyiz. Çoker ve Çelik aileleri bugünden itibaren bir aile, bir akraba olmuş durumdalar. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerim” (Kocatepe Haber Merkezi)
Bakmadan Geçme





