Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA yöneticileri Afyon esnafını dinledi

DEVA Partisi Genel Merkez

DEVA Partisi Genel Merkez yöneticileri Afyonkarahisar programı doğrultusunda esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Genel Merkez yöneticileri Afyonkarahisar programı kapsamında partinin il teşkilatı üyeleriyle beraber Uzun Çarşı, Bedesten Çarşısı, Taşhan, Belediye Şehir Çarşısı esnafıyla bir araya geldi.
Afyonkarahisar esnaf ziyaretinde; DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, eski Milletvekili Abdurrahim Aksoy, Genel Başkan Başdanışmanı Cem Avşar, Afyonkarahisar Kordinatörü Merve Mollamehmetoğlu Keleş yer aldı. DEVA Partisi yöneticileri esnafın şikâyetlerini dinlerken vatandaşla da sohbet etti.
DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık pandemi dolayısıyla sıkıntılı durumda olan esnafın artık iktidara inancını yitirdiğini ve bir arayış içinde olduklarını belirterek, “Bu zor döneme rağmen pandemi önlemlerine uyarak halkla buluşmalara devam edeceğiz. Halkımızın DEVA Partisine olan ilgisi ve teveccühü teşkilat olarak bizi olumlu yönde motive etmektedir.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti