Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA’nın başkanı Daylık oldu

DEVA’nın başkanı Daylık oldu

DEVA Partisi Afyonkarahisar Kurucu İl Başkanlığına Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Kadir Daylık atandı

 

DEVA Partisi Genel Merkezi’nden yapılan açıklama ile bir çok ilin kurucu il başkanları ilan edildi. DEVA Partisi’nin Afyonkarahisar Kurucu İl Başkanlığı’na Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Kadir Daylık’ın atandığı açıklandı.
DEVA Partisi Afyonkarahisar Kurucu İl Başkanı Kadir Daylık, 1979 yılında Afyonkarahisar’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Afyonkarahisar’da tamamladı. Ön lisans eğitimini Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde lisans eğitimini de Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı. 2012 yılında Mali Müşavir olarak mesleki hayatına başladı. 2018’den bu yana Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası TESMER Yönetim Kurulu Genel Sekreteri olarak görev yapıyor. Evli ve bir çocuk babasıdır.

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık yeni göreviyle ilgili olarak ilk değerlendirmesini yaptı.
Daylık şunları söyledi:
“Yaşanan bazı gelişmeler ve görüşmeler neticesinde şuana kadar siyasetin hiçbir platformunda bulunmamış, sadece insanı ilişkiler içerisinde yaşamayı ilke edinmiş bir kardeşiniz, akrabanız olarak ülkeme, memleketime ve değerlerime hizmet etmek için siyasi bir karar almış bulunmaktayım.
Bugün itibari ile Sayın Ali Babacan beyefendi liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi Afyonkarahisar Kurucu il başkanı olarak görevlendirildim. Bu uzun ve zorlu süreçte bana desteklerini esirgemeyen parti teşkilatı, kurucu il heyetimize ve tebrik mesajlarını ileten tüm dostlarıma teşekkürlerimi sunarım. Demokrasi ve Atılım Partisi olarak, iktidarda ve muhalefette siyasi nezaketimizi koruyacağımıza, sorumluluk sahibi dürüst, akılcı, serin kanlı, sakin ve incelikli siyasetten taviz vermeyeceğimizi, birleştirici, kapsayıcı ve umut veren bir siyaset üreteceğimizi, istişare müzakere ve çoğulcu siyaseti esas alacağımızı, tüm demokratik yapılarla diyaloğa açık olacağımızı, ilke ve değerlerden asla vazgeçmeyeceğimizi, dürüst, erdemli, şeffaf çözüm odaklı birleştirici bir şekilde çalışacağınızı, sadece ve sadece halkımızın refah, huzur ve mutluluğu için çalışacağımızı tüm halkımıza taahhüt ediyoruz.”