Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devir-teslimde “demokrasi” vurgusu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Devir-teslimde “demokrasi” vurgusu

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı’nda devir-teslim töreni gerçekleştirildi.

Törende konuşan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, tek adaylı kongreler düzenleyen partilere gönderme yaparak MHP’de demokratik olgunluğun olduğuna dikkat çekti
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı’nda devir-teslim töreni gerçekleştirildi. 26 Şubat’ta Enver Deniz ile girdiği Başkanlık yarışını kazanan Alper Yağcı, görevi İsmail Camgöz’den devraldı. Törende eski ve yeni başkanların yanı sıra başkan adayı Enver Deniz ile MHP Merkez İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
“MHP’de demokratik olgunluk var”
Devir-teslim töreninde konuşan MHP İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, MHP’deki demokratik olgunluğa dikkat çekti. Ertürk, tek adaylı kongre yapan partilere de atıfta bulunarak “Milliyetçi Hareket Partisi’nin 7 Ocak’ta başlayan ilçe kongrelerini 26 Şubat’ta tamamladık. 26 Şubat’ta Merkez İlçemizin kongresini gerçekleştirdik. İki arkadaşımız bu kongreye aday olarak iştirak etmişti. 18 ilçemizden 4 tanesinde ikili bir yarış oldu. Sizler de izlediniz. İleri demokrasiyi getirme adına söylemlerde bulunan partilerin kendi içlerindeki bu yarışmalarda nasıl otoriter bir tavır ortaya koyduklarını hep beraber izledik” dedi.
İki adaylı yarış
MHP’de demokrasinin işlediğini hatırlatan Ertürk, “Milliyetçi Hareket Partisi demokrasinin had safhada işlediği bir partidir. Elbette ki siyasetin gereği olarak bu çoklu yarışlarda birtakım girişimlerde bulunduk. Ancak arkadaşlarımızın özgüveni, kendilerinin ikili yarışa hazır olduklarını ifade etmeleri bizim de olaya fazlaca müdahil olmamazı önledi. Zaten bizim de otoriter tavır takınma gibi bir niyetimiz yoktu. Bu kongrelerimiz demokratik olgunluğun zirveye ulaştığı kongreler olarak tarafınızdan izlendi. Merkez ilçedeki yarışta Alper Yağcı ve Enver Deniz aday oldular. İsmail Camgöz’e teşekkür ediyorum. Sayın Başkan bu tavrıyla bir mesaj veriyor, bu kongrede aday olmayarak arkadaşlarımızın yarışa girmesinde ön ayak oldu” şeklinde konuştu.
MHP Eski Merkez İlçe Başkanı İsmail Camgöz, yeni yönetime başarılar dilerken MHP’nin yeni Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ise şimdiye kadar yapılan başarılı çalışmaları daha da ilerletmek için bu göreve talip olduklarını kaydetti.
Yeni yönetimde kimler var?
26 Şubat 2012’de yapılan MHP Merkez İlçe Teşkilatı Kongresi’nde yeni yönetim, şu isimlerden oluşmuştu:
Alper Yağcı, Celalettin Çankaya, Veli Kale, Hayrettin Çelik, Fatih Aşık, Hayrettin Gıran, Yücel Genç, Kazım Demirel, Osman Gürışık, Ahmet Çifteci, Osman Özharputlu, Halil Çığrı, Ziya Ülgüner Orhan Kutlu, Hilmi Erdem, Hakkı Diler, Lütfi Tanguç, Sultan Şahan, Orhan Kuran. (Kocatepe)