Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet Hastanesi kantini ihale ile kiralanacak

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin kantin

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin kantin yerinin ihale ile kiralanacağı,
ihalenin açık teklif usulü ile gerçekleştirileceği duyuruldu

 

Kiralanacak olan kantin yerinin 351,97 metrekare yüzölçümlü, 1 yıllık tahmini muhammen bedelinin 1. 229. 550,11 TL olduğu bildirildi.
İHALE 1 ŞUBAT’TA YAPILACAK
Geçici teminat bedeli tahmini bedelin en az yüzde 15 oranında 184.432,52 TL olurken, 36 ay süreli işin şartname bedeli 200,00 TL. İhale 1 Şubat 2021 tarihinde saat 11.00’de Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde bulunan kantin yeri kiralama işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile ihale edilecek.
ŞARTNAME SATIN ALMA
BİRİMİNDEN ALINACAK
İhalelere ilişkin şartname ve ekleri, mesai saatleri dâhilinde Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Satın alma biriminden temin edilebilecek. İhaleye katılmak için şartname ve eklerini almak zorunlu. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için istenilen belgeleri teklif dosyalarında sunmaları gerekiyor. Bunlar; Geçici teminat; Kantin ticari alanı için belirlenen tahmini bedelin en az yüzde 15’i oranında 184.432,52 TL tutarındaki geçici teminat bedelinin Afyonkarahisar Devlet Hastanesi veznesi Devlet Hastanesi’nin Halk Bankası Afyonkarahisar Şubesi’nde bulunan TR 36 0001 2009 1830 0005 0000 58 İban Numaralı Hesabına yatırıldığına dair dekontun aslı veya 2886 sayılı Kanunun 26. Maddesine göre düzenlenmiş süresiz mektup üzerinde süresiz ibaresi olacak şekilde geçici teminat mektubu talep ediliyor. Teminat mektubu üzerinde idarenin adı, işin adı, mektup sahibi firma/kişi adı, ihalenin tabi olduğu yasa ve süresiz olduğu ibareleri ve beraberinde Banka Teyit yazısı mutlaka bulunacak. Kanun, kararname, tüzük ve yönetmeliklere aykırı olarak düzenlenmiş banka teminat mektupları kabul edilemeyecek. Kesin teminat tutarı ise sözleşme bedeline göre hesaplanacak olan 3 yıllık kira bedelinin yüzde 6’sı olacak. Doküman satın alındığına dair makbuz, şartname bedeli dosya da yer alacak. Gerçek kişi olması halinde nüfus cüzdan sureti fotokopisi, tüzel kişi olması halinde ise vergi kimlik numarasını gösterir belge ve tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri adres beyanı gerekecek. Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları, tebligat için Türkiye de adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon numarası ile varsa faks numarası eklenecek. İhale Afyonkarahisar Devlet Hastanesi İhale Salonunda yapılacak. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.