Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devletin iki numarasının Afyon programı netleşti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Zafer Haftası etkinliklerine katılmak üzere yarın kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın program taslağını gazeteniz Kocatepe’ye açıkladı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Kocatepe Gazetesi muhabirine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Zafer Haftası etkinlikleri dışında ki Afyonkarahisar program taslağı hakkında bilgi verdi.
Ali Özkaya, henüz netlik kazanmayan program çerçevesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’la Afyonkarahisar Vailliği’nde jeotermal sektörüyle ilgili bir toplantı yapacaklarını söyledi. Özkaya, “Valilikte ki toplantının ardından inşallah Sayın Cumharbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığımız da teşkilat üyelerimizi ziyaret edecek. Bir termal sera incelemesi yaptıktan sonra yarın yani 25 Ağustos Cuma akşamı Şuhut ilçemizde başlayacak olan Zafer Haftası etkinliklerine katılacak olan Sayın Yılmaz, 26 Ağustos Cumartesi sabahı Kocatepe’deki törene katılacak. Fakat bu ifade ettiğim program taslaktır henüz kesinlik kazanmamıştır. Kocatepe’deki törenin ardından Kocatepe Belediye Başkanımızı ziyaret edecek olan Sayın Yılmaz, ekonomi sektörü temsilcileriyle toplantı yapacak. Gençlerimizle birkaç gün önce yaptığımız sohbet toplantısında Sayın Yılmaz’a iletilmek üzere çeşitli talepler almıştım. Bunların içerisinde en mühimi emeklilerin maaş artışı ve gençlerimizin ÖTV’den muaf tablet ve cep telefonu edinebilmeleridir. İnşallah bu talepleri Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımıza ileteceğim.” >> Hayriye Caner’in Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti