Dijital Tehlike Kapıda: Afyon'da Öğrencilere Özel Eğitim
Afyonkarahisar'da bağımlılıkla mücadele faaliyetleri kapsamında, yatılı ve gündüzlü Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörleri ve Vaizler tarafından 'Teknoloji Tehlikeye Dönüşmesin' konulu seminerler düzenlendi.
Seminerlerde, teknolojinin bilinçli kullanımı, dijital bağımlılıkla mücadele ve zaman yönetimi gibi konular ele alındı. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği programlarda, teknoloji kullanımında denge, farkındalık ve sorumluluk bilincinin önemine dikkat çekildi.
Afyonkarahisar İl Müftülüğünden yapılan açıklamada, gençlerin manevi gelişimlerine katkı sunmak ve onları dijital dünyanın olumsuz etkilerinden korumak amacıyla yürütülen bu tür eğitim çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.
Bakmadan Geçme
Milletvekili Taytak, Kazazede Öğrencileri Yalnız Bırakmadı
Yurdunuseven’den, Afyon’a Etkileyici Tanıtım!
Sağlık Kurumları Şevkle Çalışıyor… Afyon’da İl Dışına Sevk Sayısı Azaldı…
Milletvekili Olgun, ABD’li Yetkili İle Görüştü; Akit Gazetesi Eleştirdi
Afyonkarahisar'da 20 kişinin yaralandığı kaza anı kamerada
Afyonkarahisar Valiliği’nden Trafik Kazası Açıklaması



