Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dilek, emekliliğini istedi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Dilek, emekliliğini istedi

Danıştay 1’inci Daire üyeleri Ahmet Başpınar, Abdullah Dörtlemez ve Muzaffer Dilek, başka dairelerde görevlendirilince Afyonkarahisar eski Valisi Muzaffer Dilek emekliliği istedi

Muzaffer Dilek’in emekliye ayrılmasının ardından Danıştay 1. Dairesine de Tuncay Tutar atandı. 30.01.2003 tarihli valiler kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliğine atanan Muzaffer Dilek Afyonkarahisar Valisi iken dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından 2 Kasım 2006 tarihinde Danıştay üyeliğine seçilmişti.
17.11.2006 tarihinde görevlendirildiği Danıştay 12. Dairesinde 2 yıl çalışan Dilek, 17.11.2008 tarihinde ise Danıştay 1. Daire üyeliğinde görevlendirilmişti. Muzaffer Dilek, Bursa’da 2000 yılında Tarihi Kentler Birliğinin kurulması aşamasından başlayarak İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri ve vali olarak bu Birliğin amacı doğrultusunda kesintisiz hizmette bulunmuştu. Dilek’e 12 Ocak 2007 tarihinde, görev yaptığı dönemde Afyonkarahisar İlindeki kültür varlıkları ve çevrenin korunmasında gösterdiği çabalar ve bu alanda gerçekleştirdiği projeler nedeniyle Afyon Kocatepe Üniversitesi Senatosunun kararı ile Fahri Doktor unvanı verilmişti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti