Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dilek: Küçük esnaf olmadan büyüyemeyiz

Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası

Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkan Adayı Hakan Dilek, küçük esnaf olmadan büyümenin mümkün olamayacağını söyledi

Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkan Adayı Hakan Dilek ve ekibi, 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bekir Koçak ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
“ESNAF OLMAZSA ŞEHİR OLMAZ”
Esnaflar ve sanayicilerle ilgili karşılıklı istişarelerde bulunulan ziyarette, Hakan Dilek her zaman esnafın iyiliği için çalışacaklarını belirtti. Dilek ve Koçak, sanayi sitesinde yaptıkları gezide park alanları ve atölyelerinde incelemelerde bulundu. Bekir Koçak, ilerleyen zamanda halı saha, fitnees salonları ve voleybol sahaları yapmayı düşünülen alanları Hakan Dilek’e gösterdi. Dilek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Koçak, “Hakan Dilek, kardeşimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Halkın içinden ve esnaftan birisidir. Kendisinin çalışmalarını takdir ediyorum. Kooperatifimizin kapısı tüm adaylara, tüm esnafa ve tüm şehrimize açıktır. Bu böyle bilinmeli. Esnaf varsa şehir var. Esnaf yoksa şehirler, şehir olmuyor maalesef. Bu seçim olması gereken bir süreçtir. Herkesin hakkında hayırlısı olsun temennisinde bulunuyorum.” dedi.
“SANAYİ SİTESİ YÖNETİMİ
GÜZEL İŞLER YAPIYOR”
Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkan adayı Hakan Dilek şöyle konuştu: “Bizde bu güzel ekibe hayırlı olsun diyoruz. Güzel işler yaptıklarını görüyor, kendilerine teşekkür ediyoruz. Küçük esnaf olmadan büyüyemiyoruz. Buranın da esnafın açık kapısı olduğunu biliyoruz. Bekir Koçak Başkanımıza, yönetim kurulu üyeleri Sedat ağabeyime, Halil Ustama ve tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Tüm yönetim birlikte bir güç sergiliyorlar. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Başarılarının devamını diliyorum.” >> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti