Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dilekçe sunuldu, ama ilgilenen olmadı

Bu haberin fotoğrafı yok
Dilekçe sunuldu, ama ilgilenen olmadı

Beyyazı Belediye Başkanı Hasan Kocatepe, beldedeki taş ocaklarıyla ilgili hemen hemen her yere dilekçe sunduğunu, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun konuya duyarlı yaklaştığını söyledi

Beyyazı Belediye Başkanı Hasan Kocatepe, Beyyazı’daki taş ocaklarının durumu ve beldede yaşananlar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Basın mensuplarını Numan Usta’da ağırlayan Kocatepe, öncelikle geçen günlerde basına yönelik olarak yapılan hareket nedeniyle özür diledi.
“TÜM YAZIŞMALARI YAPTIM”
Taş ocakları ile ilgili rahatsızlıkların olduğunu belirten Kocatepe, “Beyyazı Belediye Başkanı olarak tüm yazışmalarımı yaptım. Faaliyetlerine devam eden taş ocaklarının kapatılması ve yeni gelecek ocaklara ruhsat verilmemesi için tüm resmi kurumlara, müdürlüklere, genel müdürlüklere, bakanlıklara, hatta tüm Afyonkarahisar milletvekillerine, Meclis üyelerimle birlikte dilekçelerimizi sunduk. Sayın Halil Ünlütepe ve Sayın Abdülkadir Akcan duyarlı davrandılar. Diğer vekillerimizden hizçbir çaba görmedik” dedi.
BALKANLIOĞLU
DUYARLI DAVRANDI
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun konuya duyarlı yaklaştığını kaydeden Kocatepe, şöyle konuştu:
“Taş ocaklarının sorunlarıyla uğraşı-yorduk. 2007, 2008, 2009’da ruhsatların alındığı belirlenmiştir. Vatandaşlarımız tahriklere kapılmasınlar. Sayın valimiz İrfan Balkanlıoğlu, bu konuda duyarlı davrandı. Cezası kesilmesi gerekenlere ceza kesildi. Komisyonlar kuruldu” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti