Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dinar Belediyesi araç parkurunu genişletiyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Dinar Belediyesi araç parkurunu genişletiyor

Dinar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere yeni araç alındı

Dinar’da yaşayan vatandaşların cenazelerinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatıyla Zabıta Müdürlüğü bünyesinde cenaze timi kurulmuştu. Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile Zabıta Müdürlüğü cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere Ford Transit marka kamyonet alındı.
Belediye önünde araçta inceleme yapan Başkan Acar, “Cenaze vuku bulduğu zaman, aileleri tarafından sevdiklerini kaybetme acısıyla birlikte defin işlemleri için vatandaşların yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle zabıtalardan oluşan bir cenaze timi kurduk. Bu tim; cenaze evlerine giderek belediyemiz tarafından yapılabilecek hemen her şeyi sosyal sorumluluk adına ücretsiz organize ediyor. Bu sebepten dolayı Zabıta Müdürlüğümüzün cenazelerde daha iyi hizmet verebilmesi adına yeni aracımızı filomuza katmış bulunmaktayız” dedi.
Başkan Acar, belediyenin araç filosunu günden güne daha da artırdıklarını ifade ederken, gelecek yılda vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için klimalı cenaze nakil aracı alınacağını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti