Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dinar İmam Hatip Lisesi’nden teşekkür yemeği

Bu haberin fotoğrafı yok
Dinar İmam Hatip Lisesi’nden teşekkür yemeği

Dinar ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi ana binasına, yapılan kalorifer kazan ve tesisat montajı nedeniyle okul yönetimi tarafından teşekkür yemeği verildi

Alınan bilgiye göre, Anadolu İmam Hatip Lisesi ana binasına, Kaymakamlık ve Belediye iş birliği ile Isparta Emtaş firmasından stokerli kalorifer kazanı alınarak monte edilmesinin ardından okul müdürü Çetin Sarı ve yönetimi tarafından teşekkür yemeği verildi. Yemeğe Kaymakam Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Saffet Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Tuğrul Açıkkol ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Yıldız katıldı.
Okul Müdürü Çetin Sarı, yaptığı teşekkür konuşmasında, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Göreve geldiğimizden bu yana yönetim olarak okulumuzun kısıtlı fiziki imkanlarını olabildiğince verimli kullanmaya çalıştık”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Sarı, şöyle devam etti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Okulumuzda 2010-2011 eğitim öğretim yılında 180 öğrenci öğrenim görmektedir. İçinde bulunduğumuz bina daha önce lojman olup 2005-2006 yılından bu yana 25 kontenjanlı devlet parasız yatılı erkek öğrenci pansiyonu olarak hizmet vermektedir. Bu yıl üniversite başarımızı bu yıl biraz daha yukarı çekebileceğimizi umuyor ve temenni ediyoruz.”http://m.kocatepegazetesi.com/” Konuşma sonrası toplantı salonuna geçen mülki ve idari amirler okul yönetimi ile bir süre görüşmelerde bulundu. Yapılan bu görüşmede katkı ve desteklerinden dolayı Kaymakam Ahmet Yurtseven, Başkan Acar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Yıldız’a Esma ül Hüsna tabloları hediye edildi. (AA)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti