Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dizdar, Tüketilenlerle Tükenen Hayatı Anlattı

İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsünden Doç. Dr. Yavuz Dizdar, AFSÜ’de “Tükettiklerimiz ve Tükenen Hayatımız” başlıklı konferans verdi

İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsünden

Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar, AFSÜ Kitap ve Söyleşi Topluluğunun davetlisi olarak üniversitede bir konferans verdi. Tıp Fakültesi Mavi Salonda düzenlenen konferansa çok sayıda akademisyen, idari personel ve öğrenci katıldı.

Dizdar, Tüketilenlerle Tükenen Hayatı Anlattı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Topluluk Danışmanı Doç. Dr. Hasan Camcı’nın selamlama konuşmasının ardından konuşan İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsünden Doç. Dr. Yavuz Dizdar, yaklaşık iki buçuk saat süren etkinlikte kişisel eğitim hayatı ve akademik kariyerinde edindiği tecrübelerden örnekler vererek dengeli yaşam pratiklerini ele aldı. Her bireyin yaşadığımız dünyaya, kendisine, ailesine ve diğer insanlara karşı sorumlukları olduğunu anlatarak, her konuda olduğu gibi tüketim alışkanlıkları ve özellikle beslenme konusunda da bilinçli hareket etmenin önemine dikkat çeken Dizdar, prensip olarak bilinçli beslenmenin, imkânlar ölçüsünde her ürünün doğalına erişmeyi benimsemek anlamına geldiğini söyledi. Serbest piyasa koşullarında tüketicileri göz ardı eden bazı gıda şirketlerinin besinler üzerinde yaptıkları oynamaların insan sağlığını ve doğayı tehdit ettiğini dile getiren Doç. Dr. Yavuz Dizdar, organik etiketiyle pazarlanan ürünlere de temkinli yaklaşılması ve bu ürünlerin de bilinçli tüketilmeleri gerektiğini kaydetti. Konferans, katılımcıların sorularını yanıtlayan Doç. Dr. Yavuz Dizdar’a Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Sarıkürkcü tarafından şilt ve AFSÜ Kitap ve Söyleşi Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. Hasan Camcı tarafından katılım belgesi ve çiçek takdim edilmesi ve anı fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Dizdar, Tüketilenlerle Tükenen Hayatı Anlattı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti