Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğa’dan öğrencilere kışlık elbise – Kocatepe Gazetesi

Doğa Koleji’nin öğrencileri tarafından
Doğa’dan öğrencilere kışlık elbise

Doğa Koleji’nin öğrencileri tarafından hazırlanan ayakkabı, pantolon, kazak ve mont şeklindeki kışlık kıyafetler İscehisar Karaağaç Köyü ilkokulundaki yaklaşık 50 öğrenciye teslim edildi. Proje kapsamında verilen hediyeleri İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış, Doğa Koleji Ortaokulu Müdürü Deniz Dikbaş, Lise Müdürü Mehmet Halil Okçu, Ortaokul Rehber Öğretmeni Kübra Kalabalık, Lise Rehber Öğretmeni Veli Başkara ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Şöhret Öztorun takdim etti.
Doğa Koleji hakkında bilgi veren Doğa Koleji Ortaokulu Müdürü Deniz Dikbaş, “Kurulduğu 2002 yılından bu yana Doğa Koleji olarak 110 kampus ve 400’ü aşkın okula sahibiz. Bu okullar içindeki tüm okul ve kampuslarımız bu yıl aynı dönemde ve aynı günde sosyal sorumluluk projesi olan “Bu Kış Beni Sen Giydir” projesini gerçekleştiriyor. Bu projemiz eş zamanlı olarak tüm Türkiye’de devam ediyor. Biz Afyon Doğa Koleji olarak bu projeyi dördüncü defa yapıyoruz. Ama bu yardımları sayısız okula yaptık, bu yıl dördüncü okulumuza yardımımız şuanda gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 300 aşkın okulumuzdaki öğrencilerimize ayakkabı, pantolon, kazak ve mont şeklinde kışlık kıyafetlerini temin ederek öğrencilerimizi mutlu etmeye çalışıyoruz. Çünkü özel okul olarak şunun farkındayız; sadece kendi öğrencilerimizin eğitimi ve öğretimi değil, aynı zamanda bulunduğumuz şehirdeki eğitim ve öğretime tabi olan tüm çocuklarımıza destek vermek sorumluluğunu hissediyoruz. Çünkü bu işin vicdani boyutu çok önemlidir. Bu çocukları hem mutlu ediyoruz hem de kendi çocuklarımıza etik değerler ve değerler eğitimi açısından birer katkı sağlarız. Onların vicdani gelişimlerini, sorumluluk sahibi olmalarına katkı sağlıyoruz. Geçen yıllarda da yaptığımız bu projemize dahil olmak isteyen öğrencilerimiz, ‘hocam bizleri de götürün, bizleri de bu projeye dahil edin’ diyorlar. Çünkü daha önceki projeye dahil olduklarında bir başka arkadaşlarının ne kadar mutlu olduğunu, ne kadar sevindiğini gördükleri için o duygu ile hareket ediyorlar” dedi.
“50 ÖĞRENCİYE HEDİYE VERİLDİ”
‘Bu Kış Beni Sen Giydir’ projesi kapsamında İscehisar Karaağaç Merkez İlkokulu’nda 50 öğrenciye hediye verildiğinin altını çizen Dikbaş, “Bu tür projeleri tüm Türkiye’de tüm yerlerde yaygınlaşması gerekmektedir. Çünkü kişi dünyasını sadece kendisi gibi görüyor. Ama dışarıda farklı dünyalar var, bu dünyalara da hitap etmek gerekiyor. Biz Doğa Koleji olarak sadece eğitimde zirvede değiliz, sosyal sorumluluk projeleriyle de Türkiye’de zirvedeyiz ve zirvede olmaya devam edeceğiz. Bunun haklı gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Dolayısıyla İscehisar Karaağaç Köyü’ndeki bu okulumuza yapılan yardımda da yine Okul Müdürümüz Hakan Bey, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün verdiği desteklerden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bunun devamı gelecek, diğer hayırsever okullara da bu tür projelere destek vermelerini tavsiye ediyoruz. Bugün 50 civarında öğrenciyi giydirmiş olacağız. Şuana kadar 300’ü aşkın öğrenciye bağış yaptık” ifadesini kullandı.
ÖZTABAK DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Proje kapsamında İscehisar Karaağaç Merkez İlkokulu’na verilen hediyeler için destek verenlere teşekkür eden İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, “Her özel kurumun bir sosyal sorumluluğa sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Sağolsun Özel Doğa Kolejimizde sosyal sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirerek Karaağaç Merkez İlkokulumuz’daki öğrencilerimize gereken hediyelerini getirdiler. Bunlar için ben hem okul yönetimine okul yönetim kuruluna dahil olan kişilere çok teşekkür ediyorum. Bu projeye vesile olanlara sonsuz teşekkür ediyorum” ifadesine yer verdi. 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti