Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğaltaş sektörünün nabzı İzmir’de atacak

Bu haberin fotoğrafı yok
Doğaltaş sektörünün nabzı İzmir'de atacak

Ege İhracatçı Birlikleri, Türkiye’nin yüzakı, alanında dünyanın en büyük doğaltaş ve teknolojileri fuarlarından biri olan İzmir Marble Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na Azerbaycan, Irak, Mısır, Ukrayna ve Tunus’tan 17 firmanın katılımı ile “Marble Alım Heyeti Organizasyonu” düzenliyor

İzmir Marble Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 21 Mart 2012 Çarşamba günü 18. kez doğaltaş sektörüne evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. 2023 yılı için 7 milyar dolar ihracat hedefi belirleyen Türk doğaltaş sektörünün bu hedefe ulaşması için Ege İhracatçı Birlikleri, Ekonomi Bakanlığı Koordinatörlüğü’nde “Marble Alım Heyeti Organizasyonu”na hazırlanıyor.
Ticaret Müşavirliklerimizin yaptığı çalışma sonucunda Azerbaycan, Irak, Mısır, Ukrayna ve Tunus’tan 17 firmayı İzmir’de ağırlamaya hazırlandıklarını belirten Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Erdinç, İzmir Marble Fuarı’na uzun yıllardan beri alım heyeti organizasyonları ile katkı sağladıklarını kaydetti.
Alıcılar ile satıcılar bir arada
“Marble Alım Heyeti Organizasyonu” için Türkiye’ye gelecek olan ithalatçılar ile Türk ihracatçılarını 20 Mart 2012 Salı günü Ege Palas Oteli Bella Vista Salonu’nda 09:00 – 18:00 saatleri arasında biraraya getireceklerini belirten Erdinç, “Alım Heyeti Organizasyonu’nun, Türk doğaltaş sektörünün yeni ihraç pazarları bulmasına aracılık edeceğini düşünüyoruz. Türk doğaltaşı sağlık ve estetik özellikleri nedeniyle tüm dünyanın tercihi konumunda. Sektörümüz altın çağını yaşıyor” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti