Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doruk Bulut Kimdir Ve Kaç Yaşında?

Doruk Bulut kimdir? Kaç yaşında? Sorusu bugün internette ne çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Doruk Bulut kimdir ve kaç yaşında? Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

Doruk Bulut kimdir? Kaç

Adayı olan Doruk Bulut’un hayatı ne kim olduğu merak ediliyor. 28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Adayı Doruk Bulut’u sizler için araştırdık.

1978 yılında İstanbul Silivri Değirmenköy’de doğan Bulut, ilk, orta ve lise eğitimlerimi İstanbul’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Makine bölümünden mezun oldu. Çiftçilik ile uğraşan Bulut, bir firmada üst düzey yönetici olarak çalışmaktadır.

DORUK BULUT’UN SİYASET HAYATI

Siyaset hayatına 2003 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olarak başladı.2004-2009 yılları arasında CHP Değirmenköy Belde Başkanlığı görevinde bulundu. 2009-2014 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Meclis Üyeliği, 2014-2019 tarihleri arasına Cumhuriyet Halk Partisi İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi ve 2019-2023 tarihleri arasında Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüttü. 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olmak için Silivri Belediye Meclisi üyeliğinden istifa eden Bulut, 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde İstanbul 3. Bölge’den Milletvekili adayı oldu. Evli ve bir çocuk babasıdır.