Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dualar Erbakan için

Dualar Erbakan için

Şubat ayının son haftasında Erbakan Haftası etkinlikleri kapsamında dün İkindi namazı öncesinde Yeşil Camii’de Mevlid-i Şerif programı düzenlendi

 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anma etkinlikleri kapsamında Yeşil Camii’nde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Şubat ayının son haftasında Erbakan Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mevlid-i Şerif programında imam hatipler tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, ilahiler ve kasideler de seslendirildi.
“HAVUZ SİSTEMİ İLE RANTİYENİN HARACI KESİLDİ”
Mevlid-i Şerif’in ardından Camii çıkışında açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, Erbakan’ın icraatlarını anlattı. Başkan Suna, “Milli Görüş Lideri merhum Erbakan Hocamızın 9. vefat yıldönümü. Cenabı Allah’ın tüm insanlar için bahşettiği nimetler insanlar arasında adil bir şekilde paylaşılsın. Dünya üzerindeki her bir insan emeği ve alın teri karşılığında hakkını eksiksiz bir şekilde alsın, bolluk ve bereket içerisinde yaşasın. Sömürü ortadan kalksın, paylaşımda adalet sağlansın. Gelir ve servet dağılımı hem ülkemizde, hem de bütün dünyada adil olsun. Kimsenin üretmeden, emek harcamadan, başkalarının sırtından zenginleşme ve tüketme hakkı olmasın. Ülkemizde ve tüm dünyada nimet-külfet dengesi adaletli bir şekilde tesis edilsin. Bunlar, Erbakan Hocamızın zihniyetini tanımlayan temel cümlelerdir. Bundan dolayı O’nun adının anıldığı yerde hakkın, adaletin, hayrın ve bereketin konuşulması kaçınılmaz bir durumdur.” dedi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi