Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düello Susuz’un oldu

Düello Susuz’un oldu

Zirve yarışında geride kalan Susuz Belediyespor evinde konuk ettiği Bayatspor’u 4-3 mağlup etti ve 3 puanı hanesine yazdırdı

 

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Susuz Belediyespor, ligin 19. haftasında evinde Bayatspor’u konuk etti. Gol düellosu şeklinde geçen maçın son golünü Susuz Belediye buldu ve galibiyete uzandı.
Puanını 37’ye çıkaran Susuz Belediye zirve yarışında kalmayı başardı. Bayatspor ise 11 puan ile ligin son sırasında kaldı.
5. dakikada Bayatspor Nazım ile öne geçti. 14. dakikada Susuz Belediyespor Fikret ile beraberliği yakaladı. 23. dakikada Susuz Belediyespor Sezer ile üstünlüğü sağladı. 2-1 devam eden maçta 37. dakikada kazanılan penaltı atışını gole çeviren Nurettin Bayatspor’un eşitliği sağladı golü attı. 50. dakikasında Susuz Belediyespor kazandığı penaltı atışını Fikret ile gole çevirerek tekrar öne geçti. 3-2 Susuz üstünlüğü ile süren maçın 73. dakikasında Lütfi ile golü bulan Bayatspor tekrar eşitliği yakaladı. 86. dakikada Fikret’in bir kez daha sahneye çıkmasının ardından Susuz Belediye 4. golünü attı. Susuz Belediyespor, 4-3 ile 3 puanı kazanan takım oldu. Susuz Belediespor bu galibiyetle puanını 37’ye yükselterek zirve yarışındaki iddiasına devam ediyor.