Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dünya Çocuk Günü’ne “Renkli” kutlama

Dünya Çocuk Günü’ne “Renkli” kutlama
Dünya Çocuk Günü'ne "Renkli" kutlama

Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) Çocuk Gelişimi Programı tarafından Dünya Çocuk Günü etkinliği düzenlendi. Etkinlik, Renkli Ev’de gerçekleştirildi

Afyon Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı Okutman Mine Ergun’un önderliğinde Çocuk Gelişimi Programında öğrenim gören 18 gönüllü öğrenci “Renkli Ev” olarak da bilinen AKÜ Kreşindeki miniklere keyifli anlar yaşattı. Geçtiğimiz öğretim yılı içinde farklı dersler kapsamında gerçekleştirilen eğitsel araç-gereçler, kukla ve oyuncaklar miniklerle buluşturuldu. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen kukla gösterisinin ardından Afyon MYO öğrencilerinin ders kapsamında hazırladıkları müzik aletleri çocuklara tanıtıldı. Eğitici oyuncaklarla da doyasıya oynama fırsatı bulan çocuklar, çocuk gelişimi programı öğrencileriyle boyama çalışmaları da yaptı. Önceden hazırlanan kostümleri giyen minikler, eğlenceli anlar geçirdi.
Etkinlikte gönüllü görev alan Meryem Tokdemir, Emine Tokdemir, Sultan Erbaşı, Halime Erdoğan, Gülnur Doğan, Hilal Sarıkaya, Melike Sümürken, Esra Satılmış, Esma Demir, Emine Nur Evcil, Aysun Kurt, Nurgül Akdeniz, Dilek Taşpınar, Halise Çataltaş, Rabia Aktan, Burcu Tüfekçi, Tuğçe Nur Levent, Hacer Nur Ata, Okt. Mine Ergun ile birlikte hazırladıkları programla çocukların unutulmaz bir gün geçirmelerini sağladı. Etkinliğe Renkli Ev personeli ile birlikte AKÜ Okul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Sandıkcı da katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)