Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dürdane Ana Fırını’ndan yepyeni bir lezzet: “Anne kurabiyesi tadında gevrek kurabiye”

Bir Özdilek markası olan

Bir Özdilek markası olan Dürdane Ana Fırını, yepyeni lezzetlerini Özdilek hipermarketlerde ve Özdilekteyim.com’da ziyaretçileriyle buluşturmaya devam ediyor

 

Özdilek Alışveriş Merkezi’nden yapılan açıklamada, “Son olarak fırından taptaze çıkananne kurabiyesi tadındaki gevrek kurabiyeler, ağızda dağılan kıvamı ve mis kokusuyla çay ve kahve keyfi yaparken minik atıştırmalıklardan hoşlananlar için eşsiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Tamamen doğal unlarla elde yoğrularak hazırlanan, ev yapımı tadındaki gevrek kurabiyeler, 5 farklı çeşidiyle hipermarketlerin yanı sıra Özdilek çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’da da satışa sunuluyor.” denildi.
“5 ÇAYLARININ VAZGEÇİLMEZİ OLACAK…”
“Gevrek, mantar, fındıklı, kakaolu lokmalık ve çikolatalı çıtır kurabiyeler, kendine has lezzetleriyle Dürdane Ana Fırını’nda damak tadına düşkün olanları bekliyor.” denilen açıklamada, “Bol çikolatalı ve mısır gevrekli çikolatalı çıtır kurabiye, leziz mi leziz fındıklı kurabiye, tadına bakanların pişman olmayacağı gevrek kurabiye, küçük büyük herkesin bildiği ve sevdiği lezzet mantar kurabiye ile mis kokusuyla kakaolu lokmalık kurabiyeler farklı lezzet tercih edenler için Özdilek hipermarketlerdeki yerini alıyor. Sizde 5 çaylarının vazgeçilmezi olacak, anne kurabiyesi tadındaki birbirinden özel gevrek kurabiyeleri tatmak ve sevdikleriniz için keyifli ikramlıklar sunmak için Özdilek hipermarketlerde yer alan Dürdane Ana Fırını’nı ziyaret edebilir ya da Özdilekteyim.com üzerinden dilediğinizce sipariş verebilirsiniz. Kurabiyelerin özel kilogram fiyatı: 36,90 TLolarak satışa sunuluyor.” ifadelerine yer verildi.