Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Düşme potasından uzaklaştık” – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig’e ilk
“Düşme potasından uzaklaştık”

Süper Amatör Lig’e ilk kez çıkan ve başarılı bir sezon geçiren Kumartaşspor ilk yarının son maçında kendi evinde İscehisarspor’u 2-1 mağlup ederek düşme potasından uzaklaşan takım oldu. Maçın değerlendirmesini ve düşme potasından uzaklaşmalarını değerlendiren Kumartaşspor Başkanı Hasan Çavlan, bu maçın kendileri için önemli olduğunun bilincinde sahaya çıktıklarını kaydetti. Başkan Çavlan, “İscehisarspor ile zor bir maç oynayacağımızı biliyorduk. Onlar bir hafta önce Lider Emirdağspor ile berabere kaldı. Bu maçın bizim için çok önemli olduğunun bilincindeydik. Futbolcularımız galibiyet için sahaya çıktı. Güzel de bir futbol ortaya koyduk. Maçın sonunda galibiyetle ayrılmayı da bildik. İscehisarspor takımından alınan galibiyet bizim için çok önemli oldu. Bu galibiyetle düşme potasından uzaklaşmayı da başardık. Ayrıca çok az sayıda sarı kartın çıktığı, saha da futbolun oynandığı güzel bir müsabaka gerçekleşti. Verdikleri mücadele için İscehisarspor’u hem tebrik ediyorum hem de onlara teşekkür ediyorum” dedi.
“LİGDE KALACAĞIMIZA İNANIYORUM”
Lig’de kalacaklarına inandığını aktaran Başkan Çavlan, “İlk yarıda oynadığımız futbol beni mutlu etti. Kart cezalarımız olmasaydı yerimiz biraz daha farklı olacaktı. İkinci yarıda elimizden geldiği kadar güzel futbol sergilemek istiyoruz. İlk yarıda oynadığımız futbolun üzerine koyarak gayet güzel, başarılı bir takım olacağımıza inanıyorum. Alacağımız başarılı sonuçlardan sonra da ligde kalacağımıza inanıyorum” ifadesine yer verdi.
“TAKVİYE
HAZIRLIKLARI BAŞLADI”
İkinci yarıya takviye yapacaklarının altını çizen Başkan Çavlan, “İkinci yarıya takviye yapmak istediğimiz mevkiler var. Sağ ve sol beke iki oyuncu, orta saha ve forvete de birer oyuncu ile takviye yapacağız. İnşallah istediğimiz değer de kalite de oyuncu bulursak daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti