Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düzağaç Belediyespor bomba gibi geliyor

Barlak Yapı Süper Amatör
Düzağaç Belediyespor bomba gibi geliyor

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Mahmutköyüspor’u devralan Düzağaç Belediyesi spor yatırımlarına ani bir giriş yaptı. Düzağaç Kasabası’ndaki birlik ve beraberliği sağladıklarını belirten Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, devraldıkları takımla da bunu taçlandırdıklarını söyledi.
DESTEK İÇİN BAŞVURULAR BELEDİYE’YE
Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Barlak Yapı Süper Amatör Ligi takımlarından Mahmutköyüspor’u devraldıklarını belirtti. Işıklı, “Yapılan bir anlaşma ile Barlak Yapı Süper Ligi’nde mücadele eden Mahmutköyüspor’u devraldık. Takım, sezon sonuna kadar kendi ismiyle mücadele edecek. Kulübümüze destek olmak isteyen vatandaşlarımız, Belediyemiz’e müracaat edebilirler” dedi.
BOMBA TRANSFERLER YOLDA
Kadroya Salar Belediyespor’dan Çobanlar Belediyespor’dan takviye yaptıklarını söyleyen Başkan Işıklı, “Çobanlar Belediyespor’dan Ramazan Güney ve Abdullah Özdaban’ı, Salar Belediyespor’dan ayrılan Mehmet Özkan ve Mustafa Arısoy’la anlaşma sağladık. Bu güze transferlerden sonra da profesyonel oyuncular almayı düşünüyoruz. İnşallah hedefimiz 3. Lig olacak ve bu hedefe en kısa sürede uzanmayı hedefliyoruz” ifadesine yer verdi.   
“GENÇLİĞE ÖNEM VERİYORUZ”
Belediye olarak spora ve gençliğe önem verdiklerini hatırlatan Muammer Işıklı, “Düzağaç Belediyespor ile yaptığımız atılımı sürdüreceğiz. Gençliğe önem veriyoruz. Belediyemizin giriş katında spor salonu ve fitness merkezi açarak gençliğimizin kaliteli zaman geçirmesini sağlayacağız” diye konuştu.
SİGARAYI BIRAK ALTINI AL
Öte yandan Düzağaç’ta özellikle gençlere yönelik bir kampanya da devam ediyor. Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı’nın girişimiyle, sigarayı bırakan vatandaşlara Çeyrek Altın verilmesi kararlaştırıldı. Düzağaç’ta şimdiye kadar sigarayı bıraktığını doktor raporu ile kanıtlayan 6 kişiye Çeyrek Altın hediye edildi. >> Murat ARISOY’un haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti