Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DYNOBİL ekspertiz Afyon’da açıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da ekspertiz firması olarak
DYNOBİL ekspertiz Afyon’da açıldı

Afyonkarahisar’da ekspertiz firması olarak hizmet veren işletmelere bir yenisi daha eklendi. 2. Sanayi Sitesi Ana girişinde açılan DYNOBİL Afyon Yetkili Bayii Ekspertiz İşletmesiyapılan törenle açıldı. Törene Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak, ESOB yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. DYNOBİL Afyon Yetkili Bayii Ekspertiz İşletmesi Sahibi Ali Arslan açılışa özel indirimlerle halka hizmet vereceklerini belirtti.
Okunan Kur’an-ı Kerimtilavetinin ardından kurdelesi kesilen işletme hizmete başladı.
Bu sektörü çok uzun süredir takip ettiklerini belirten DYNOBİL Afyon Yetkili Bayii Ekspertiz İşletmesi Sahibi Ali Arslan, “FirmamızAnkara Merkezli. DYNOBİL firmamızın Afyon Bayisiyiz. Firmanın 111 şubesi, 5 tane mobil ekspertiz aracı, 350 kişi de makine kullanıcısı olarak sektörde öncü kuruluşlardan birisidir. İşletmelerinde dinamometre testi, yanar kayma testi, firen, süspansiyon, OBD beyin ve boya-kaporta testi yapıyoruz. Ekspertiz; test için gelen araçlardaki değişmiş, boya yapılmış, tadilat yapılmış veya arızalı parçaların tespitinin yapılmasıdır.” ifadesine yer verdi.
“AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER VAR”
Ayrıca işletme hakkında bilgi veren Arslan, “Firmamız tamamen yenilenen yasalara göre yetkili bir firmadır. Yetki belgemiz kesinlikle var. Ayrıca açılışa özel olarak halkımıza indirim imkanlarımız vardır. Fiyatlarımız da gayet makuldür.” şeklinde konuştu.
“İŞLETME 4 KİŞİYİ İSTİHDAM EDİYOR”
İşletmenin istihdam yapmasına ve insanlar arasında güven oluşturacağına dikkat çeken Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, “Bu işletmede 4 kişi sigortalı olarak çalışacak. Hem istihdama katkı olacak, hem de araç alan satan insanlar arasında güveni tescil edecek bu işletme. Alan içi rahat alacak, satan içi rahat satacak. Bence kimse kimseyi aldatmamış olacak. Esnaflığın ruhunda olan,ahiliğin ruhunda olan bir işletme diyoruz. İnşallah hayırlı olur. Araç alanlara satanlara iyi hizmetler verir diyoruz.” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti