Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eber Gölü Çalıştayı’na Afyon ev sahipliği yaptı

Eber Akşehir Gölü Yönetim

Eber Akşehir Gölü Yönetim Revize Planı Çalıştayına Afyonkarahisar ev sahipliği yaptı

 

Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü sorumluluk sahasında bulunan Eber Akşehir Gölü Yönetim Revize Planı Çalıştayı 13-14 Ekim 2021 tarihleri arasında MCG Marble Otel’de yapıldı. Çalıştaya; Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürü Şahin Çılgın ilgili paydaş kurum müdürlükleri ve Eber-Akşehir Gölü etrafında bulunan muhtarlıkların temsilcileri katıldı.
Çalıştay açılışında konuşan Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Eber-Akşehir göllerinin önemli sulak alanlardan olduğunu söyleyerek, “Kapalı bir havza olması sebebiyle büyük bir öneme sahip göllerimizin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla gölleri besleyen derelerin korunması önemlidir. Ayrıca pek çok tür ve çeşitteki canlılar için uygun beslenme, üreme ve barınma ortamı olmasında dolayı bu göllerimiz büyük bir öneme sahiptir.” dedi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürü Şahin Çılgın ise yaptığı konuşmada, sulak alanlar içerisinde önemli bir yere sahip olan Eber Akşehir Gölü sulak alanının mutlaka korunması gerektiğini belirtti. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti