Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ece Ronay’ın Eski Eşi Mehmet Bilir Kimdir?

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın, eski eşi Mehmet Bilir’in iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınmasının ardından Mehmet Bilir’in kim olduğu merak edilerek araştırılmaya başlandı. Peki, Mehmet Bilir kimdir?

Sosyal medya fenomeni Ece

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla kendini tanıtan ve binlerce kişinin kendisini takip etmesini sağlayan güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir’in İstanbul ve Kocaeli’ndeki iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla eski eşinin şikayeti üzerine 5 kişi ile birlikte gözaltına alındı.

 

 

ECE RONAY KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, 17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır’da doğmuştur.  Sanko Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunu olan Ece Ronay’ın 2023’ün Mayıs ayında boşandığı eski eşi Mehmet Bilir’den Miran Yiğit isimli bir erkek çocuğu bulunuyor. İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla adını duyuran sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı. Son dönemlerde çıkarttığı şarkıların birçoğu en çok dinlenen şarkılar arasında yer aldı. “Karpuz” şarkısı ardından “Git Çatla” isimli şarkısıyla ismini daha çok duyuran Ece Ronay’ın toplamda 1,5 milyon takipçisi bulunuyor.

 

 

MEHMET BİLİR KİMDİR?

İş insanı Mehmet Bilir, 23 Ocak 1994 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Bilir, Sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşidir.  Ronay, sosyal medya hesaplarından Bilir’in kendisine psikolojik ve fiziksel şiddete uyguladığını duyurmuştu. Bunun üzerine gündemde olan Bilir, geçtiğimiz aylarda eski eşi Ece Ronay’ın İstanbul ve Kocaeli’ndeki iş yerini kurşunlattığını iddia ederek şayatte bulunmuştu.