Ecer: CHP olarak tarafız – Kocatepe Gazetesi
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, minibüs duraklarını ziyaret etti. CHP olarak taraf olduklarını kaydeden Ecer, “Biz tarafsız değil, tarafız, tarıfımız Afyonkarahisar esnafı ve halkıdır” dedi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, minibüs duraklarını ziyaret ederek şoför esnafı ile gö-rüştü. Ziyaretleri kapsamında, Bayındırlık, Özdilek ve Harb-İş duraklarını ziyaret eden Ecer, [&hellip]
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, minibüs duraklarını ziyaret etti. CHP olarak taraf olduklarını kaydeden Ecer, “Biz tarafsız değil, tarafız, tarıfımız Afyonkarahisar esnafı ve halkıdır” dedi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, minibüs duraklarını ziyaret ederek şoför esnafı ile gö-rüştü. Ziyaretleri kapsamında, Bayındırlık, Özdilek ve Harb-İş duraklarını ziyaret eden Ecer, Afyonkarahisar’daki küçük esnafın durumunun gün geçtikçe kötüye gittiğini ifade etti.
“RAKİP FİRMA KORUNUYOR”
CHP olarak taraf olduklarının altını çizen Ecer, “Biz tarafsız değil tarafız, ancak taraf olduğumuz Afyonkarahisar esnafı ve Afyonkarahisar halkıdır. Minibüs esnafı küçük esnafımızdır. Evini geçindirmek için uğraştıklarının bilincindeyiz. Minibüscü esnafı ulaşımda bir nevi kamu hizmeti yapmaktadır. Bizler kentimizdeki sorunları halkımız yararına hep birlikte çözeceğiz mutlaka ve mutlaka çözümün bir parçasıda minibüscü esnafımız olacaktır” dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren minibüscü esnafı ise, Afyonkarahisar’daki rakip firmanın haksız olarak korunup kollandığını ve trafik cezaları ile artan giderlerin kendilerini zor durumda bıraktığını dile getirdiler.
Ecer’e ziyaretlerinde CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan ve partililer eşlik ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)