Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler harekete geçmezse aynı senaryo izlenecek

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı gelecek sezon kadrosunu bugünlerde kurmaya başlamazsa geçtiğimiz sezon izlenen senaryoyu yeniden yaşayacak

 

Erkek voleybolunda Anadolu’nun birkaç takımından biri Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı olarak listede yerini alıyor. Afyonkarahisar takımı yıllardır voleybola hizmet edip, voleybol adına keyifli maçlar izletirirken, Afyon halkına da heyecan ve sevinç yaşatıyor.

Geride bıraktığımız sezon bazı maçlar hariç Efeler Ligi’nin mücadeleci ruhunu koruyan takımları arasında yerini alan Afyon Belediye, her şeye rağmen ligde kalma yarışında başarılı oldu. Öyle ya da böyle takım olarak güzel işler yapan Afyon Belediye yine gelecek sezon yapılanmasına geç kalacak gibi görünüyor. Rakipler teknik heyetler ve oyuncularla anlaşmaları yaparken Afyon Belediye de bütçe bekleyişi yine sürüyor. Kulübün haklarını devralmak isteyen birçok kulüp ve şehir peşinde koşuyor.

Başka bir iddia daha var. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl el ele vererek Voleybol takımının ortaklaşa olarak ligde mücadele etmesini sağlayacak.

Takımın lige katılacağından Afyonkarahisar halkının, spor kamuoyunun hiç şüphesi yok. Fakat tereddüt ve endişe duyulan konu ise; yine sezon başlamadan bir iki hafta önce takımın kurulması olacak.

Bugünlerde yapılacak girişimlerle takımın kadrosunu oluşturmak ve gelecek sezon için hedef belirlemek gerekiyor. Bu takımın az maliyetle Avrupa’da mücadele edeceğini hepimiz biliyoruz. Bir an önce harekete geçilmeli ve kadro şimdilerde kurulmalı. Eğer ki voleybol takımı için harekete geçilmez ve sezon başı beklenirse yine geçen yılkiı senaryo ile karşı karşıya kalacağız. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi