Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Egeli İhracatçılar 2024 Yılında Fuardan Fuara Koşacak

Ege İhracatçı Birlikleri 2024 yılında 13 fuara milli katılım, 13 sektörel ticaret heyeti düzenleyecek.

Ege İhracatçı Birlikleri 2024

Türkiye’ye 2023 yılında 18,4 milyar dolar ihracat dövizi kazandıran Ege İhracatçı Birlikleri, 2024 yılında dünyanın dört bir tarafında düzenlenecek fuarlarda Türk ihraç ürünlerini tanıtacak, sektörel ticaret heyeti ve alım heyeti organizasyonlarıyla ihracatçılarımızla ithalatçıları ikili iş görüşmelerinde buluşturacak.  Ticaret Bakanlığı’nın yetkilendirmesiyle A sınıfı fuar organizatörleri arasında yer alan Ege İhracatçı Birlikleri, 2024 yılında 85 yıllık deneyimiyle hazırgiyimden organiğe, gıdadan saraciyeye, mermerden ayakkabıya 13 uluslararası fuarın Türkiye Milli Katılım Organizasyonunu gerçekleştirecek.

ALİMOĞLU: KOREA BUİLD WEEK FUARI’NA İLK KEZ KATILACAĞIZ

Çin’de düzenlenen ve dünyanın en büyük doğaltaş ve teknolojileri fuarlarından biri olan Xiamen Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonunu 11 yıldır başarıyla yaptıkları bilgisini veren Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu, 2024 yılında Güney Kore’de Korea Build Week Fuarı’na ilk kez Türkiye Milli Katılım Organizasyonu yapacaklarını ifade etti.

Korea Build Week Fuarı’na 12 doğal taş ihracatçısı firmayla 21-24 Şubat 2024 tarihlerinde katılacaklarını anlatan Alimoğlu, “16-19 Mart 2024 tarihlerinde Xiamen Fuarı’na 75 doğal taş ihracatçısı firmamızla iştirak edeceğiz. 2023 yılında dünyadaki resesyonun inşaat sektörüne etkileri ağır oldu. O nedenle doğal taş ihracat rakamlarımızda gerileme yaşadık. 2024 yılında fuarlar yanında doğal taş sektöründe ihracattaki gerilemeyi durdurmak amacıyla işlenmiş doğal taş talebi olan İngiltere, Avustralya, Kanada ve Suudi Arabistan’a sektörel ticaret heyeti organizasyonları yapacağız.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti