Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Egeliler tanıtım günlerinde buluştu

Ankara ANKA Fuar Alanı’nda

Ankara ANKA Fuar Alanı’nda açılışı gerçekleştirilen 12. Ege İlleri Tanıtım Günleri’nde yöresel ürünlerden oluşan stantlar ziyaretçilerin yoğun ilgisini görüyor

Ege Bölgesini oluşturan illerin Ankara’da faaliyet gösteren dernek ve vakıfların bir araya gelmesi ile kurulan EGEM Platformunca 28 Kasım-1 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenen 12. Ege İlleri Tanıtım Günleri tüm hızıyla devam ediyor.
DİNAR BELEDİYE BANDOSU GÖSTERİ YAPTI
Önceki gan açılışı yapan tanıtım günlerinde Dinar Belediye Bandosu tarafından gösteri yapıldı. Daha sonra sırasıyla; Kula Belediyesi Yaren Grubunun gösterisi, ardından Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Kuvvai Zeybek ekibinin zeybek gösterileri davetlilerin beğenisine sunuldu. Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve EGEM Platformu Dönem Başkanı Halil Apaydın açılış konuşması yaptı. Daha sonra, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karagöz, Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, İYİ Parti adına Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, CHP adına Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, AK Parti adına Tamer Akkal, DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Cengiz Altınkaya konuştular.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti