Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EĞİTİM BİR-SEN’den deneme sınavı – Kocatepe Gazetesi

EĞİTİM BİR-SEN’den deneme sınavı – Kocatepe Gazetesi
EĞİTİM BİR-SEN'den deneme sınavı

EĞİTİM BİR SEN yöneticilik sınavlarına hazırlık amacıyla deneme sınavları yapıyor

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi, Müdürlük, Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı için düzenlemiş olduğu hazırlık kursunu başarıyla tamamlayan üyelerine deneme sınavları yaparak sınava hazırlık sürecini pekiştiriyor.
Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesinin 5 Eylül-23 Eylül 2011 tarihleri arasında düzenlemiş olduğu Müdürlük, Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı sınavlarına hazırlık kursunun tamamlanmasının ardından, üyelerine yönelik olarak düzenlemiş olduğu ilk deneme sınavı yoğun ilgi gördü.
Afyonkarahisar Merkez Şemsettin Karahisari İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen ve saat 18:30’ da başlayan sınavla ilgili olarak Şube Başkanı Abdullah Çelik, kurs sürecinin sona erdiğini, üyelerin yapacak deneme sınavlarıyla kurs sürecindeki eksik yönlerinin görüleceğini ve bu eksikliklerin giderilerek 1-2 Ekim 2011 tarihlerinde yapılacak olan sınavlarda üyelerinin iyi neticeler alacaklarına inandığını ifade etti.
2.deneme sınavının da Perşembe günü aynı yer ve saatte yapılacağını söyleyen Abdullah Çelik sınava girecek olan tüm eğitim çalışanlarına başarılar diledi. (Kocatepe)