Eğitim Yardımı Protokolü İmzalandı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) arasında eğitim yardımı protokolü imzalandı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci beraberinde; Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, Şube Müdürleri Hikmet Tuncer ve İbrahim Erdem Gülcü ile birlikte Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e ziyarette bulundu.

Eğitim Yardımı Protokolü İmzalandı

Ziyarette, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile ATSO işbirliğinde Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile eğitim yardımı amacıyla protokole imza konuldu.

Kırtasiye yardımı için hazırlanan hediye çekleri okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Müdür Sünnetci tarafından teslim alındı. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.

Eğitim Yardımı Protokolü İmzalandı

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme