Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ’lü öğrencilere uyum eğitimi verildi

AFSÜ’lü öğrencilere uyum eğitimi verildi

AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesinin yeni öğrencilerine uyum eğitimi verildi

 

2022 YKS ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Diş Hekimliği Fakültesine yerleşen öğrencilere Uyum Eğitimi verildi. Diş Hekimliği Fakültesinin yeni öğrencileri üniversitenin birimlerini ve bölümlerini daha iyi tanımaları, üniversitedeki akademik ve sosyal hayata daha kolay uyum sağlamaları; kurum yöneticilerinin ve idari birim yetkililerinin görevlerini öğrenmeleri amacıyla Uyum Eğitimi aldı.
Yeşil Salon’da gerçekleşen eğitimde Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sinan Evcil öğrencileri tebrik ederek, başarılı ve verimli bir akademik hayat diledi. Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burcu Güçyetmez Topal tarafından, fakülte bünyesindeki birimler, danışman öğretim üyeleri, laboratuvarlar, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama Araştırma Merkezi, sorunlar karşısında başvuru mercileri ve iletişim basamakları hakkında bilgi verildi.
Uyum Eğitimi, AFSÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire (SKS) Başkanı Filiz Özden Yılmaz’ın “Üniversitemizin Tanıtımı” ve “SKS Daire Başkanlığı Faaliyetleri” başlıklı sunumları ile sona erdi. >> Burak AYDIN’ın Haberi