Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

M. Arsoy Ortaokulu’nun yıl sonu resim sergisi açıldı

Maver Kemal Arsoy Ortaokulu

Maver Kemal Arsoy Ortaokulu öğrencilerinin bir yıl boyunca hazırladığı çalışmalar Park Afyon AVM’de açılan sergide görücüye çıktı

Maver Kemal Arsoy Ortaokulu öğrencilerinin çalışmalarından hazırlanan sene sonu sergisi dün sabah Park Afyon AVM birinci katta açıldı. Sergiyi okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni İlknur Güven ile Teknoloji Tasarım Öğretmeni İftar Bayram birlikte hazırladı. Sergi açılışında; İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Afyonkarahisar eski Milletvekili Dr. Mahmut Koçak, Süleyman Demirel Fen Lisesi Müdürü Turgay Bingül, öğretmenler, öğrenciler ve alışveriş merkezi ziyaretçileri gezdi.
Sergi hakkında bilgi veren Görsel Sanatlar Öğretmeni İlknur Güven, Maver Kemal Arsoy Ortaokulu’nda birlikte görev yaptığı Teknoloji Tasarım Öğretmeni İftar Bayram’la birlikte okul öğrencilerinin yıl boyunca hazırladıkları çalışmalardan oluşan bir sergi oluşturduklarını söyledi. Güven, bu sergi ile öğrencilere bilim ve sanatı sevdirmeyi amaçladıklarını, sergide kara kalem, suluboya resim çalışmalarının yanı sıra Teknoloji Tasarım dersinde ortaya konulan proje çalışmalarına yer verildiğini dile getirdi. Maver Kemal Arsoy Ortaokulu Müdürü Nuri Altaş, Görsel Sanatlar dersi ile Teknoloji Tasarım dersinde öğrencilerin bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları tanıtma gereği duyarak bu sergiyi açtıklarını ifade etti. Altaş, bilim ve sanatı öğrencilere sevdirmek istediklerini serginin geleneksel bir kimlik kazanarak her yıl sonunda açılması planladıklarını sözlerine ekledi. Sergide bir öğrenci tarafından sunula keman dinletisi de beğeni topladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti