Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tartışılan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı’nın görevi sona erdi

Bir süredir tartışmalara konu

Bir süredir tartışmalara konu olan Afyonkarahisar il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Emin Karaosmanoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinden alındı.

Kravat takmaması, sakal ve saçlarının uzunluğu gibi konulardan dolayı kılık-kıyafati nedeniyle eleştirilen Afyonkarahisar İl Melli Eğitim Müdür Yardımcısı Emin Karaosmanoğlu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Afyonkarahisar ziyareti sonrasında daha çok tartışılır olmuştu. Bakan’ın Milli Eğitim yetkilileri ile yaptığı toplantıda Emin Hoca’nın kılık-kıyafetine tepki gösterdiği, Emin Hoca’nın da Bakan’a “Biz kravat takmayız” karşılığı verdiği basına yansımıştı.

Emin Hoca ile Bakan arasında geçen bu diyalogların basına yansımasının ardından Eğitim Bir-Sen Başkanı Mustafa Arslan sosyal medya üzerinden Emin Hoca’ya destek veren açıklamalarda bulunmuştu. Tüm bu yaşananların ardından AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’ya yakınlığı ile tanınan Emin Karaosmanoğlu’nun durumu kamuoyunda tartışma konusu haline dönüşmüştü.

Bugün Milli Eğitim camiasına bir mesaj gönderen Emin Karaosmanoğlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinin sona erdiğini şöyle duyurdu:

“Değerli müdürlerim, fedakar, vefakâr, kahraman dava arkadaşlarım,
pazartesi günü itibariyle 22 aydır yürütmekte olduğum Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevim bugün 07.11.2022 Pazartesi sona erdi. Afyonkarahisar Merkezde çalıştığım tüm müdür, müdür yardımcısı, öğretmen ve diğer çalışanların tamamına hakkım helaldir. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah’a emanet olun.”
Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti