Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Eğitimde başarısının artması için desteğe hazırız”

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret ettiler. Arslan, Afyonkarahisar’da eğitimde kalitenin artırılması ve başarının daha üst sıralara yükselmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi

Ziyarette konuşan Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan, Eğitim Bir-Sen olarak 27 yıldır, hakkın, adaletin, barışın, emeğin ve özgürlüklerin mücadelesini verdiklerini, bundan sonra da bu uğurda mücadelelerini sürdüreceklerini belirterek, Afyonkarahisar’da eğitimde kalitenin artırılması ve başarının daha üst sıralara yükselmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise, “Sivil toplum kuruluşlarımızla birlikle ortak çalışmalar yapmaktan büyük mutluluk duyarız. Öğretmenlerimizin daha sağlıklı ve gelişime açık çalışabilmeleri için bize getireceğiniz her türlü öneriye açığız.” şeklinde konuştu.
Ziyaret sonunda Arslan, Yalçın’a Eğitim Bir-Sen Genel Merkez tarafından hazırlanan “Eğitime Bakış 2019 İzleme ve Değerlendirme Raporu” kitabını takdim etti.