Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekonomi uzmanı Emre Alkin, Afyon’a geliyor

Ekonomi uzmanı Emre Alkin, Afyon’a geliyor
Ekonomi uzmanı Emre Alkin, Afyon’a geliyor

Prof. Dr. Emre Alkin, “Afyonkarahisar Ekonomi Konferansları” etkinliği çerçevesinde 4 Aralık’ta Afyonkarahisar’a gelecek

“Afyonkarahisar Ekonomi Konferansları”nın bu yıl ikincisi düzenlenecek. 4 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleşecek organizasyonun bu yılki konuğu, Türk ekonomi ve iş dünyasının yakından tanıdığı özellikle dövizi ilgilendiren konularla birlikte ithalat-ihracat ve Kamu Ekonomisine hakimliğiyle tanınan ünlü ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin olacak.
Prof. Dr. Emre Alkin, Afyonkarahisar Ekonomi Konferansları organizasyonunda ilk önce Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencileriyle Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi’nde bir araya gelecek. “Yeni süreçte Türkiye Ekonomisi ve 2016 Türkiye Ekonomisi” konulu panelde öğrencilerle birlikte olacak olan Prof. Dr. Emre Alkin aynı gün akşam saatlerinde Çay İlçesinde hizmet veren Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve üyeleriyle “Kobiler İçin Büyüme Stratejileri, Kur Beklentileri ve 2016 Ekonomisi” konulu panelde bir araya gelecek. (Kocatepe Haber Merkezi)