Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vergi iadelerini ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Afyonkarahisar Defterdarlığı ile Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Defterdarlığı ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, ATSO’nun inşaat ile iştigal eden Meslek Komiteleri’ne yönelik Vergi İadelerine İlişkin Bilgilendirme toplantısı düzenlendi

 

ATSO hizmet binasında gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol yaptı. Şenol, “Vergi iadeleri, üyelerimizin yararlandıkları önemli bir avantajdır. Bu avantajı kullanırken üzerinde durulması gereken bazı noktalar bulunuyor. Bugünkü bilgilendirme toplantısıyla, vergi iadesi kurallarını uygulayanlar ile bu uygulamadan faydalanan kişileri bir araya getirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu toplantımızın düzenlenmesinde öncülük ederek istişareye verdiği önemi gösteren Afyonkarahisar Defterdarımız Sayın Mehmet Ar başta olmak üzere Vergi Dairesi Müdürlerimiz’e ve Defterdarlık’ın tüm ilgili birimlerine teşekkür ediyoruz.” dedi.
Afyonkarahisar Defterdar Yardımcısı Hüseyin Zengin de vergi iadeleri konusunda işletme temsilcilerinin faydalanacağı bir toplantı yapmak üzere yola çıktıklarını, toplantıda sorulan soruların uzmanları tarafından cevaplandırılacağını vurguladı.
Zengin’in ardından Gelir Müdürü Abdülmecit Ulutaş, Tınaztepe Vergi Dairesi Müdürü Cengiz Şirin ve Kocatepe Vergi Dairesi Müdürü Eyüp Yılmaz, konu hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi