Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elektrik faturalarını hızlı ve kolay ödeyin

Elektrik faturalarını hızlı ve kolay ödeyin
Elektrik faturalarını hızlı ve kolay ödeyin

Zorlu Enerji Grubu çatısı altında Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ve Bilecik illerinde elektrik perakende satış faaliyetlerini üstlenen OEPSAŞ, müşterilerine sunduğu hizmetleri geliştirmeye devam ediyor. Şirket, N Kolay ile yaptığı protokol çerçevesinde ödeme noktalarını çeşitlendirerek müşterine daha kolay ve hızlı ödeme yapma imkânı sunuyor. Şubat 2017 itibarıyla Zorlu Enerji Grubu çatısı altında faaliyetlerini sürdürerek yeni yatırımlara imza atmaya başlayan OEPSAŞ, kendi vezneleri ve bankalar dışında da ödeme imkânı sunan bu hizmeti ile müşteri memnuniyetini daha da artırmayı hedefliyor. N Kolay tarafından sunulacak hizmet çerçevesinde müşteriler fatura ödemelerini herhangi bir ek masraf ya da komisyon olmadan veznelere gitme zorunluluğu olmadığı için daha kolay ve hızlı bir şekilde hafta sonları ve mesai saatleri dışında da fatura ödemesi yapabilecekler.
Müşteri memnuniyeti odaklı teknolojik çözümler içeren bu projeler ile abonelerin Müşteri Hizmetleri Merkezi’ne gitme zorunluluğunu ortadan kaldırmayı hedefleyen OEPSAŞ,  7/24 hizmet veren Çağrı Merkezi üzerinden sadece bir telefonla çözüm sunmayı hedefliyor. Abonelik ve tahliye işlemleri için çağrı merkezinden randevu alarak yerinde hizmet alabilecek olan müşteriler, Müşteri Hizmet Merkezlerine gitmek zorunda kalmayacak.
Sadece vezne hizmeti veren Müşteri İşlem Merkezlerinin yanı sıra farklı tiplerdeki ödeme noktaları ile N Kolay, Afyonkarahisar’da 73, Bilecik’te 25, Uşak’ta 37, Eskişehir’de 80, Kütahya’da 65 olmak üzere toplam 280 noktada, güncel fatura, son ödeme tarihi geçmiş fatura ve güvence bedeli ödemeleri gibi konularda hizmet verecek.