Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Elimizi ve Gövdemizi Taşın Altına Koymaya Hazırız”

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, İstanbul’da meydana gelen eğitimci cinayetinin hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini belirtti. Çakır, “Bizler konuyla alakalı olarak elimizi hatta gövdemizi taşın altına koymaya her daim hazırız.” dedi.

Yeniden Refah Partisi İl

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, ülke gündemine bomba gibi düşen “Eğitimci cinayeti” ile ilgili açıklama yaptı.
“BU DURUM DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE İZAH EDİLEMEZ”
Başkan Çakır, İstanbul’da bir okul müdürünün eski bir öğrencisi tarafından katledilişiyle alakalı olarak tüm eğitim camiasının Afyonkarahisar teşkilatları olarak yanında olduklarını dile getirdi. Dünyanın hiçbir yerinde bu durumun gerekçesi ya da izahı olmadığını vurgulayan Çakır, “İstanbul’da bir okul müdürümüzün hayatını kaybetmesi olayını üzüntüyle karşıladık. Gerek okul öğretmenlerimiz, gerekse okul idarecilerimiz geleceğimize yön veren ve istikbali inşa eden mahir ustalardır. Onların can güvenliği ile alakalı gerekli önleyici tedbirlerin alınması gerekiyor. Önleyici tedbirleri alması gerekenler iktidar sahipleridir. Yaşanan bu üzücü olayın son vaka olmasını temenni ediyoruz. Ahlak ve maneviyat söylemi içi boş ya da söylenmek için söylenmiş bir cümleden çok daha fazlasını içinde barındırmaktadır. Herşeyden evvel bu tür olayların sosyolojik etkilerine bakıldığında bireyin hangi eksikliklerle gelişimini tamamladığına iyi bakmak lazım.” dedi.
“BİZ ELİMİZİ, GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ”
Başkan Çakır, sözlerini şöyle tamamladı: “Önleyici tedbirlerin alınmasını beklemek yerine parti olarak yerelde bu konuyla alakalı elimizi taşın altına koymaya hazırız. Yaşanılan elim olaydan sonra iktidar sahiplerinin bürokrasisini beklemek yerine yerelde önleyici tedbirler için sivil, siyasi ve bürokrasi alanında bir komisyon kurulması gereklilik hali almıştır. Bizler konuyla alakalı olarak elimizi hatta gövdemizi taşın altına koymaya her daim hazırız.”