Emekliler İçin Bir İlk… Afyon, Ankara'da Temsil Edilecek
Tüm Emekliler Derneği Genel Kurulu'nda Tüm Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Bekir Döner, Genel Merkez Yönetim Kurulu'na seçildi
Tüm Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nde Genel Merkez’de görev almanın heyecanı yaşanıyor. Hafta sonu gerçekleştirilen Tüm Emekliler Derneği 15’inci Genel Kurulu’nda, Afyonkarahisar Şube Başkanı Bekir Döner, Genel Başkan Satılmış Çalışkan’ın Genel Başkanlığı’ndaki 5 kişilik Yönetim Kurulu’na girdi. Döner, Tüm Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri oldu. Genel Kurul’da Ali Selçuk, Tüm Emekliler Derneği Genel Sekreteri, Kasım Uysal Eğitim Sekreteri ve M. Bülent Gözener de Teşkilat Sekreterliği’ne seçildi.
“GÖREV DOLAYISIYLA GURURLUYUZ”
Tüm Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri ve Afyonkarahisar Şube Başkanı Bekir Döner, Gazeteniz Kocatepe’ye yaptığı açıklamada “Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren emekliler derneklerinde ilk kez Ankara’da görev almanın gururunu yaşıyoruz.
Emeklilerimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da en iyi şekilde dile getireceğiz. Emeklilerimizin haklarını her zaman olduğu gibi gündemde tutacağız, emeklimizin hayat kalitesinin yükselmesi için çalışmalar yapacağız” dedi.
Bakmadan Geçme

