Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ Belediyesi Mutfak Atölyesi hizmete açıldı

Emirdağ’ın zengin yemek kültürünün tanıtılıp, öğretilmesi planlanan Emirdağ Belediyesi Mutfak Atölyesi hizmete açıldı. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, atölyede verilecek ücretsiz kurslara hünerli kadınları davet etti.

Emirdağ'ın zengin yemek kültürünün

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği Emirdağ Belediyesi Mutfak Atölyesinde; aşçılık, pişirme teknikleri, pastacılık ve birçok alanda, alanında uzman kişilerden uygulamalı eğitim alacakları tam donanımlı bir mutfak hazırlandı.

Mutfak atölyesi kursiyerleri tarafından yapılan birbirinden lezzetli ürünler Kadın Kültür Evinde Kuran-ı Kerim eğitimi alan minik öğrencilere ikram edildi. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kadınların üretmesini ve kazanmasını her zaman desteklediklerini ve bunun için projeler ürettiklerini belirtti. Koyuncu, “Şehrimizin eşsiz mutfak kültürünün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için Kadın Kooperatifi bünyesinde hizmet veren Mutfak Atölyesinde ücretsiz kurslarımız başladı. Emirdağ’a özel mutfağın işin ustalarından öğrenmek isteyen hünerli kadınlarımızı atölyemize bekliyoruz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti