Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ’da Millet Bahçesi Açılışı İçin Gün Sayılıyor

Emirdağ Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Bakşan Adayı Serkan Koyuncu, ilçede Millet Bahçesi açılışı için gün sayıldığını bildirdi.

Emirdağ Belediye Başkanı ve

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 2019 yerel seçimi öncesi vaat ettiği vizyon projelerden biri olduğunu vurguladı Millet Bahçesi’nin açılışına hazırlandıklarını ifade etti.

Başkan Koyuncu, konu hakkında şunları ifade etti: “Emirdağ için cazibe merkezi olacak Millet Bahçemizde çok amaçlı etkinlik alanları, gezinti, yürüyüş ve koşu yolları, bisiklet yolları, hobi bahçeleri, çocuk oyun alanı, spor sahaları ve millet kıraathanesi gibi birçok sosyal donatı alanları yer alıyor. Vatandaşlarımızın doğa ile iç içe birçok aktiviteyi aynı anda yapabilecekleri cazibe merkezi olacak Millet Bahçemiz de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Emirdağ Millet Bahçemiz, şehrin gürültüsünden kurtularak, rahat bir nefes almak isteyenlerin uğrak noktası olacak. Emirdağ’ımızın çehresini değiştirecek olan Millet Bahçemize kavuşacağımız günü iple çekiyoruz. İnşallah en kısa sürede çalışmaları tamamlayarak kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.”

 

Emirdağ’da Millet Bahçesi Açılışı İçin Gün Sayılıyor