Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ’da SMS bilgilendirmesi hayata geçİrİldİ

Emirdağ’da SMS bilgilendirmesi hayata geçİrİldİ

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 56 seçim vaadinden biri olan Lokasyon Bazlı SMS Bilgilendirme Projesinin hayata geçirildiğini açıkladı

 

Gerçekleştirilen Lokasyon Bazlı SMS Bilgilendirme Projesi ile Emirdağ Belediyesi’nin belirlediği kriterlere sahip hedef kitleye, istenilen zaman diliminde, belli bir lokasyona geldiğinde GSM operatörleri tarafından SMS iletilecek.
Emirdağ Belediye yönetimine, iletmek istediği mesajı belirleyecek, vatandaş, belediyenin tanımladığı lokasyona geldiğinde sistem onu algılayıp belirlenen mesajı hedef kitleye gönderecek. Konu hakkında açıklama yapan Serkan Koyuncu, “Söz verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Kadim şehrimiz Emirdağın her daim hak ettiği yerde olabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir işe gönül verirseniz bütün kapılar size açılır ve gönül alırsınız. Biz Emirdağ Belediyesi ailesi olarak bu ilke ile yola çıkarak projelerimizi hayata geçiriyoruz. Lokasyon bazlı SMS Bilgilendirme ile vatandaşlarımız belediyemizin çalışmaları ve duyurularından anında haberdar edilecek. Ayrıca bu uygulama ilçe sınırımızdan geçen vatandaşlarımızı da ilçemize davet edeceğiz. Hizmetlerin başkenti kadim şehrimiz Emirdağ’a hayırlı olsun.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi