Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Emirdağ’da Sosyal Belediyeciliğin Güzel Projeleri Görülüyor”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memleketi Emirdağ ilçesinde her yerde sosyal belediyeciliğin bir eserinin görüldüğünü belirtti. Göktaş, “Benim memleketime inancım tam. El ele gönül gönüle vereceğiz Emirdağ’da 1 Nisan’dan itibaren AK Parti belediyeciliğiyle birbirinden güzel projeleriyle yoluna devam edecek.” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memleketi Emirdağ ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar programına katıldı.

“Emirdağ’da Sosyal Belediyeciliğin Güzel Projeleri Görülüyor” (2)

“HER YERDE SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN BİR ESERİ GÖRÜLÜYOR”

Bakan Göktaş, ilçede her yerde sosyal belediyeciliğin bir eserinin göze çarptığını söylediği konuşmasında şunları kaydetti: “Dar gelirli vatandaşlara arsa ve proje desteği, tabiat parkları, Aile Sağlığı Merkezi, evde bakım hizmetleri gibi projelerle hiç kimsenin yalnız ve çaresiz bırakılmadı. 31 Mart, hiç durmadan büyümenin, gelişmenin, yepyeni bir başlangıcı olsun. Emirdağ sevinsin, Afyonkarahisar gelişsin, Türkiye büyüsün. En güzel sonuçlara ancak sizin desteklerinizle ulaşabiliriz. Benim memleketime inancım tam. El ele gönül gönüle vereceğiz Afyonkarahisar’da, Emirdağ’da, 1 Nisan’dan itibaren AK Parti belediyeciliğiyle birbirinden güzel projeleriyle yoluna devam edecek.”

“Emirdağ’da Sosyal Belediyeciliğin Güzel Projeleri Görülüyor” (2)

“EMİRDAĞ’IN KARARINI VERDİĞİNİ HEP BİRLİKTE GÖRDÜK”

Emirdağ Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, iftar programında şunları söyledi: “Bizler Emirdağ Belediyesi olarak, Belediye Meclisi olarak, AK Parti İlçe Başkanlığı olarak bu 5 yıllık dönemde 40 yıllık hizmet verdik bu ilçeye. İnşallah önümüzdeki dönemde yine aynı şekilde, aynı aşkla aynı şevkle çalışmaya Bakanımız ve sizlerin huzurunda söz veriyoruz. Bugün gördük ki Emirdağlı hemşerilerim kararını vermiş Emirdağ için gerçek Belediyeciliğini tercih etmiştir. Programımıza yoğun katılım sağlayan kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum.”

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti