Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ’da yem fabrikası satılacak

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde 716

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde 716 metrekare yem fabrikası ve diğer müştemilat ihaleyle satılacak

 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Afyonkarahisar İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından fabrika ve içerisinde bulunan makinalar, 21 Mart 2022 tarihinde yapılan toplantıda alınan karar gereği açık arttırma ile satılacak. Birliğe ait fabrika 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereği açık arttırma ile satılacak. İhale Cumhuriyet Meydanı Belediye Rant Tesisleri Kat:3 No: 408 Emirdağ/ Afyonkarahisar adresinde 21 Nisan 2022 tarihinde saat 11.00’de yapılacak. Bir numaralı idari bina 2015 yılında yapılmıştır.

Bina 256 metrekare alanlıdır. 3/A yapı sınıfında, betonarme yapı tarzında inşa edilmiştir. Tek kattan oluşmakta olup idari ofisler, teknik odalar, yemekhane, mutfak, soyunma odası, bay-bayan tuvalet gibi bölümlerden oluşmaktadır. Dış cephesi sıvalı, boyalı, çatısı kiremit kaplıdır. İç hacimlerde zeminlerin seramik kaplamadır. Pencereler pimapenlidir. Isınma kalorifer doğal gazla sağlanmaktadır. İki numaralı kazan dairesi 2015 yılı yapımıdır, 48 metrekare alanlıdır. 2/B yapı sınıfında, betonarme yapı tarzında 3 Nolu Yem Fabrikasının kuzey cephesine olacak şekilde inşa edilmiştir. Dış cephesi sıvalı, boyalıdır. Kazan dairesinin içerisinde Melas Tankı ve Kazan Bulunmaktadır. Giriş kapısı ve pencereleri demir doğramadır. Üç numaralı yem fabrikası 2015 yılında yapılmış, 716,75 metrekare alanlıdır. 2/B yapı sınıfında, betonarme karkas yapı tarzında inşa edilmiştir. Zemin + 4 kat düzenindedir. Dış cephesi sıvalı, boyalıdır. İç hacimlerde zeminleri seramik kaplı olup duvarları sıvalı boyalıdır.
4 numaralı yem deposu da 2015 yılında yapılmış, 37 metre x 15 metre ölçülerinde 555 metrekare alanlıdır. 2/B yapı sınıfında, betonarme yapı tarzında inşa edilmiştir. Dış cephesi sıvalı, boyalıdır. Çatısı saç kaplıdır. Giriş kapısı metal sürgülü hangar kapı, pencereleri pimandir. Beş numaralı güvenlik kulubesi 2015 yılında yapılmıştır, 48 metrekaredir. 2/B yapı sınıfında, betonarme yapı tarzında inşa edilmiştir. Dış cephesi sıvalı, boyalıdır. Çatısı kiremit ile kaplıdır. İç hacimlerde zeminleri seramik kaplama, duvarları sıvalı, boyalıdır. Kapı ve pencereleri pimapendir. Altı numaralı trafo binasıda 2015 yılı yapımı olup 2,5 metre x 6,5 metre ölçülerinde 16 metrekare alanlıdır. 2/B yapı sınıfında, betonarme yapı tarzında inşa edilmiştir. Dış cephesi sıvalı, boyalıdır. Kapısı demir doğramadır. İşletmede yapılan incelemede; Fabrikanın bahçe kısmında taşıt kantarı, 4 adet silo, doğalgaz ana dağıtım tesisi, su kuyusu ve trafo olduğu görülmüştür. Fabrikada üretimin otomasyon sistemi ile yapıldığı, silolardan da zincirli konveyör sistemi ile fabrikaya bağlantı olduğu gözlemlenmiştir. Fabrika içerisinde 9 adet silo, dozajlama kantarı, dozajlama alt bunkeri, helezonlar, jet filtre, değirmen, değirmen alt bunkeri, mikser, mikser alt bunkeri, kovalı elevatör, mamul kovalı elevatör, pelet pres, pelet soğutucu, siklon, fanlar, elek, torbalama, melas tankı, granülatör, granülatör boşaltma helezonu, değirmen besleyici helezon, mikser, metasiyer alt ve üst helezonları, pelet filtre fanı, torbalama üst bunkeri ve 6 adet mamul siloları bulunmaktadır. Açık ihale usulü ile araç satışı ile olunan tüm noter masrafları ve bütün harç, vergi ve benzeri tescil masrafları ihale alıcına ait olacak. Taşınır malla ilgili her çeşit vergi, harç ve mali yükümlülükler alıcıya ait olacak. Satışa iştirak edenlerin, şartnameyi görmüş ve münderecatı kabul etmiş sayılacaklar. Başkaca bilgi almak isteyenlerin birliğe başvurmaları gerekiyor. Afyonkarahisar İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından gerçekleştirilen bu ihale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na tabii değildir.

 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti