Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emre Kurttepeli kimdir? Mynet kimin? Mynet satıldı mı?

Mynet Medya ve Mynet’in web oyunları kısmı Mediazone tarafından satın alındı.

Mynet Medya ve Mynet’in

Mynet ve Mediazone arasında gerçekleşen satın alma ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmazken, Mediazone geçtiğimiz dönemlerde Maçkolik’in çoğunluk hissesi ve Onedio’nun tamamını satın almıştı. Mediazone tarafından aktarılan bilgilere göre, 45 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Mynet Medya’yı ve Web oyunları kısmını bünyesine katan Mediazone, bu büyük birleşmeyle dijital medya alanına yenilik ve değer katmayı hedefliyor. Gerçekleşen satın alma ile birlikte Mynet, Onedio ve Maçkolik gibi önemli platformlar tek bir çatı altında toplanmış oldu.
Mynet’ten yapılan açıklamada, Mynet’in mobil ve Facebook oyunlarının sahibi konumunda yer alan Mynet Games ile eğitim altyapısını sağlayan LMS ve Eğitim SaaS şirketi Vido bu satın almanın dışında tutuldu. Mynet Games şirketi yoluna Vuvy ismi ile devam edecek.

Emre Kurttepeli kimdir? Mynet kimin? Mynet satıldı mı?
EMRE KURTTEPELİ KİMDİR?
Emre Kurttepeli, 40 milyon kullanıcı ile Türkiye’nin en büyük internet portalı olan Mynet Grubu’nun kurucusu ve başkanıydı. Columbia Universitesi mezunu olup, aynı zamanda çoğunlukla kendi kategorisinde lider olan e-ticaret’ten dikey sosyal network sitelerine, mobil ve oyun şirketlerine kadar 25’ten fazla internet ve teknoloji şirketinin kurucusu veya yatırımcısıdır. Aynı zamanda Türk İnternet firmalarına yatırım yapan 212 VC yatırım fonunun kurucu ortağıdır.
Emre Kurttepeli, şu anda Türkiye’nin en önemli melek yatırımcı ağı olan Galata İş Melekleri (GBA) ve Endeavor Başkanlığını yapmakta olup, TOBB Girişim Sermayesi Meclisi ile TOBB Girişimciler Üst Kurulu üyesidir. Ayrıca Columbia Universitesi Istanbul Global Center kurucularından olmasının yanında, Global İlişkiler Forumu (GIFGRF) ve Ashoka üyesidir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti