Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En uygun teklif 14 milyon

Bu haberin fotoğrafı yok
En uygun teklif 14 milyon

Cumhuriyet Mahallesi’nde eski SSK Hastanesi’nin bulunduğu alana yapılacak olan Spor Salonu ve Gençlik Merkezi ihalesi tamamlandı. İhalede en uygun teklifin KDV hariç 14 milyon lira olduğu aktarıldı

Cumhuriyet Mahallesi’nde eski SSK Hastanesi’nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek projede, 3 bin 700 kişilik spor salonu Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak. Çay bahçeleri, oyun alanları ve tartan pistli yürüyüş parkurlarından oluşan sosyal donatılar ve rekreasyon düzenlemesi ise Afyonkarahisar Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek.
EN UYGUN TEKLİF
KDV HARİÇ 14 MİLYON LİRA
4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez binasında gerçekleştirilen ihaleye en düşük teklifin KDV hariç 14 milyon lira olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili önceki gün Ankara’da yaptığı temaslar sırasında Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı makamında ziyarete eden Başkan Burhanettin Çoban, dev projenin ihalesinin yapıldığını, ihale komisyonunca tekliflerin değerlendirilmeye alındığını, ihalenin sonuçlanmadığını fakat şimdilik herhangi bir problem gözükmediğinin bilgisini aldığını kaydetti.
BAYKAN, MOTOR
SPORLARI PİSTİNİN
YAPIMI İÇİN TALİMAT VERDİ
Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a Afyonkarahisar’a yapılması planlanan Motor ve Otomobil Sporları Pisti konusunda da bilgiler aktardığını ifade eden Başkan Çoban, bu konuda Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın ilgili yerlere talimat verdiğini söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti