Enerji Kentler Birliği, Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde toplanacak
Afyonkarahisar Belediyesi’nin de üyesi olduğu Enerji Kentler Birliği, Ekim Ayı Encümen Toplantısı ve “Yenilenebilir Enerji Sektöründe Belediyelerin Rolü” konulu panel programını gerçekleştirmek üzere 30-31 Ekim tarihlerinde Afyonkarahi-sar’da toplanacak.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağı Encümen Toplantısı, bugün saat 21:00’de İkbal Termal Otel’de, “Yenilenebilir Enerji Sektöründe Belediyelerin Rolü” konulu panel ise 31 Ekim Perşembe Günü yine İkbal Termal Otel’de gerçekleştirilecek.
AFJET ELEKTRİK ÜRETİM MERKEZİ İNCELENECEK
31 Ekim Perşembe günü saat 9:30’da Meclis Toplantısı ile başlayacak panel programı, saat 12:30’a kadar devam edecek. Daha sonra Birliğe üye olan tüm belediye başkanlarının katılımıyla AFJET Elektrik Üretim Merkezi ile jeotermal ısıtma sistemi incelenecek ve jeotermal seralara yönelik teknik gezi düzenlenecek.
ASAYİŞ
13 gün önceGÜNDEM
27 Haziran 2022SPOR
27 Haziran 2022GÜNDEM
27 Haziran 2022FUTBOL
27 Haziran 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
27 Haziran 2022GÜNDEM
27 Haziran 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.